Gökçek'in Üstüne Sifonu Çek!

Koskoca 15 yil, onlarca köprülü kavşak, sıfır kilometre metro, yürünemeyen sokaklar, kömur kokmaya baslayan bir kent ve sağa çeken hayaller...

Mart 2008 seçimleri ile bu değişecek... ya da değişmeyecek... bizim oylarımıza bağlı değil bu... daha da ötesinde.. Gökçek Gitçek! diyebilenlerle olacak.

İşte bu sebeblerden dolayı, yılllardır Ankara'da yerel kampanyalar düzenleyen, kimi zaman beraber çalışmış, kimi zaman aynı sokakta yürümüş bir grup olarak Gökçek Gitçek Sola Çek kampanya açılış toplantısına sizleri davet ediyoruz. Bu kampanyanın ilk büyük aşaması Mart 2008 seçimleri olacak. Başarımız ikinci büyük hedefi oluşturacak.. .

Sola Çek kampanyası temelde 15 yıllık Gökçek politikalarından muzdarip, isyankar bir grup insanın sokakta varolma ve seçimleri Gökçek'in skandal, ayrımcı, ilkel fikirleri üstünden geliştirirken seyreden değil, ona en iyi cevabı veren, yürüyen, iş yapan, heyecan yaratan ve hatta bir avuç avtivistin on avuç insanı sokağa çıkartabildiğini gösterebilen bir kampanya projesi.. "Bu seçimde Gökçe götürür sol böyle iken" diyip oy bile vermeyen en sevgili dostlarımızı bile ikna eden, hatta insanlara Gökçek'e karşı oy kullanan insanları değil, oy kullandıran insanları bulan bir kampanya...

Bu kampanyada birşey çok hazır; hemen başlama fikri.. eksik olan sa bunun kararlarını seninle almak, seninle yürümek...

Gökçek Gitçek Sola Çek! ve Gökçek Gitçek Sifonu Çek! kampanyası sizleri 3 Aralık 2008 tarihinde saat 19:00'da Kafe-Aylak Madam'da yapılacak olan ilk toplantısına iftiharla davet eder.

Peki gündem
;
- Önce küçük bir Gökçek Envanteri... Gökçekler avına nasıl yaklaşır, ne yer, ne ile şişer (10dk)
- 94-2004 Seçimleri; iflah olmaz hastalıklar ve kazığı nasıl yedik sunuşu (5 dk)
- SolaÇhek'çiler, neden başlıyoruz (10 dk) sorusuna cevap versin önce!
- Herkes; Nerden başlıyoruz katkı kermesi; Kim nasıl katkı koyacak?
Sonuç; en heyacanlandırı cı katkı "aktivizm güzeli" seçilecektir.

Elinden iş gelen, aklından fikir gelenler heyecanla davetlidir!

Adres; Kafe Aylak Madam, Olgunlar Sokak 12/5 Kızılay

Hiç yorum yok: